Vastla Berliiner

Esitleme teile meie erilist primadonnat vastla berliinerit. Ta on palju mahlasem kui tema ema vastlakukkel ning magusa vahukoore asemel on ta kaetud maheda toorjuustu-vahukoorekreemiga. Sellele lisaks peitub tema sees mõnusalt hapukasmagus vaarika-punassõstramoos.

Oma kogust ta ei varja – head ja paremat on tervelt 130 g.

Lisa ostukorvi
Karpide kogust saab muuta ostukorvis.

Vastla berliinereid on võimalik tellida ka suuremas koguses.
Suuremate tellimuste puhul palun täitke päringuvorm:
Email again:

Koostis: berliiner, vaarika-punassõstramoos, toorjuustu-vahukoorekreem, tuhksuhkur, külmkuivatatud marjapuru. Toode võib sisaldada pähklijääke.

Säilivusaeg on 48 tundi ning säilitamistemperatuur +2ºC - +6ºC.

Tellimus tuleb esitada vähemalt 48 tundi enne tellimuse kättesaamise aega. Varaseim aeg tellimuse kättesaamiseks kohvikust on tööpäevadel kell 09:00 ja nädalavahetusel kell 11:00. Tellimuse kättesaamise kuupäev ja kellaaeg sisestada ostukorvis vastavatele andmeväljadele. Kõik tellitud tooted väljastatakse kohvikust Lummus, Müürivahe 20, Tallinn. Lisatasu eest on võimalik tooted kohale toimetada ka kulleriga.

Lisasoovid sisestada ostukorvis andmeväljale “Märkused”. Eritellimustoodete (erikujulise, korrustordi ja voolitud kujudega jne) tellimused palume esitada vähemalt nädal aega ette ja esitada eraldi Eritellimuse päringu vormi kaudu või helistada 53482055 või saata meil info@kohviklummus.ee.

Tellimust saab tühistada ainult tööpäeviti ja mitte hiljem kui kättetoimetamise päevale eelneval päeval kell 12.00, helistades kohvikusse numbrile 53482055 või meili teel info@kohviklummus.ee. Palun märkige kindlasti ära tellimuse number ja pangakonto number, millele soovite makse tagastust. Ülalnimetatud tingimuste järgimisel kanname Teile raha tagasi 5 tööpäeva jooksul. Hiljem laekunud tellimuse tühistamise avaldused ei kuulu rahuldamisele. Kui esitatud tellimust ei ole õigeaegselt tühistatud või tellitud kaubale ei tulda järgi tellimuse täitmise päeval, ei kuulu tasutud summa tellijale tagastamisele.